Author Topic: Help - Please:-) - WHAT THE FOOK! interesting results inside  (Read 15728 times)

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #15 on: February 03, 2010, 08:18:54 pm »
nope - thats perfect - in the correct place of the correct length and brand new:-)

try again, your close to it

Offline cheddarcheese

  • Members
  • *****
  • Posts: 553
  • i like boobs!
    • supercharged
Re: Help - Please:-)
« Reply #16 on: February 03, 2010, 08:26:11 pm »
jubilee clip on the throttle body not connected!

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #17 on: February 03, 2010, 08:31:09 pm »
its not under boost, + thats done up now (its an old picture) its not a pipe loose as such - rather something not finished which is causing it

Offline giorgio

  • Members
  • *****
  • Posts: 391
Re: Help - Please:-)
« Reply #18 on: February 03, 2010, 08:32:09 pm »
the random hose thats not plugged in. just to the right and up of the oil cap.

or you left some autosol in the engine when you were cleaning your freshly chromed bores?

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #19 on: February 03, 2010, 08:40:10 pm »
nope - not a reflection of a ht lead hahahaha

Offline Puncharado

  • Members
  • *****
  • Posts: 446
  • Back on the road in 2010! No, 2011! Maybe.
Re: Help - Please:-)
« Reply #20 on: February 03, 2010, 09:51:36 pm »
Throttle cable. The loop is quite tight and it's a bit kinked where it comes through the bulkhead.

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #21 on: February 03, 2010, 10:29:18 pm »
i dont think anyone is going to spot it so il just point it out.
The brake servo is incomplete. i put the reservoir on put some nuts on the M/C and now it idles. just simply wasnt sealed. daft mistake really.
i still need it setting up though but its nice to have a base to do it against rather then a wailing Eaton deafening you.

what has everyone got there G40 set at

Idle once warm........ ?
Co Pot once warm...... ? (anyone with G60 injectors and either Eaton or stage5?r1 Lader for a base setting.

Offline giorgio

  • Members
  • *****
  • Posts: 391
Re: Help - Please:-)
« Reply #22 on: February 03, 2010, 10:43:04 pm »
as far as I know dude its 550 then let the ecu go from there

Offline hayesey

  • Administrators
  • *****
  • Posts: 5776
  • The CV joint killer
    • ClubG40
Re: Help - Please:-)
« Reply #23 on: February 04, 2010, 06:00:05 pm »
idle should be about 800-900 when warm.  There is no "correct" setting for the co pot thats why its adjustable and not a fixed resistor, needs setting up on a gas analyser but 550-650 is a reasonable base setting.

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #24 on: February 04, 2010, 08:22:57 pm »
nice one, cheers people, makes my life a little easier!.

fingers crossed!

Offline benh999

  • Members
  • *****
  • Posts: 232
  • K776PKR finally back home
Re: Help - Please:-)
« Reply #25 on: February 04, 2010, 10:11:44 pm »
Folks I've seen this car In the flesh and it will blow your socks off. The effort kieran has put into this g40  is phenominal and I am comfident enough to say It is a contender for best in show at edition 38. Some of the twists and engineering he has carried out are breath taking.

Offline djtez

  • Members
  • *****
  • Posts: 792
  • aaAAHH CHOOO!
    • its ma bebo site
Re: Help - Please:-)
« Reply #26 on: February 05, 2010, 12:23:37 am »
well.. we should be allowed to see some more piccy's :D !


Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #27 on: February 07, 2010, 05:40:01 pm »
Cant give to much away mate, heres the only thing im prepared to show you. there is literally 100s of tiny little mods which everyone is going to love.



See you all at the major shows this year

Offline Varley

  • Members
  • *****
  • Posts: 176
Re: Help - Please:-)
« Reply #28 on: February 07, 2010, 10:08:15 pm »
Fair f*ckin' play matey!

I've got the TT seats and nearly did the dash at one point but bottled it - looks awesome. :o

Much chopping/swearing involved I take it? Does everything work?

Can't wait to see this in the flesh - G40 show pimpin!

 8)

Offline youngprodigys

  • Members
  • *****
  • Posts: 545
  • G 3URO
Re: Help - Please:-)
« Reply #29 on: February 16, 2010, 06:19:47 pm »
yes it did take one hell of a chop to get it in, but that was the easy part - wiring the bloody thing was the hard bit. everything works!

Help still needed on the setting up of this thing.

im sure it wouldnt take someone more then 20mins - easy money££££££
just need to know its ok - ive only saw 1 more G40 running in the last 2years! and that was Nick s's at the rolling road day.